Рим Капут Мунди: вечни град који ће вас натерати да се заљубите

Дефинисао је главни град две државе, јер у њему се налази Ватикан, град Рим је једна од најпопуларнијих дестинација, како за одмор, тако и за селидбе. Срце хришћанства, неоспорно суверено вековима, несумњиво је симбол италијанског полуострва.

Основан 753. године пре нове ере то је прва метропола човјечанства, покретачка снага културе (латинска) која је доминирала широм Медитерана, ширећи се широм свијета захваљујући снази римског народа. Посетио је 2017. године 7,3 милиона туриста, то је један од најпопуларнијих биоскопских сценарија. Паоло Соррентино не''Ла гранде беллезза '' (који је освојио Оскара, Златни глобус, БАФТА, четири европске филмске награде, девет Давид ди Донателло, пет сребрних трака и бројне друге награде) слави величанство италијанске престонице , не занемарујући ништа на случајност.

Велика љепота почиње од најзначајнијих споменика, а затим долази до подручја свакодневног живота, најједноставнијих улица, али стрмих у историју. Немогуће да не буде фасциниран Флавијским амфитеатром, познатијим као Колосеум. Место светске баштине од 1980. године карактерише га овална биљка са сложеним системом лукова. Арена у којој су се борили гладијатори била је једно од места које највише привлачи туристе и љубитеље историје и архитектуре. За оне који желе да пронађу куће за продају у Риму у области Колосеум можете посетити овај сајт.

Између Цампидоглиа и Палатина налази се археолошко подручје Фори Империали. На локалитету се налазе остаци неколико монументалних тргова (отуда и имена лат.форум): Форум Цезара, Аугустов форум, Форум Нерва, Форум Трајана. Пут вам омогућава да идете у историјски пут који вам омогућава да живите директно искуство са древним Римом. Ко никада није видео чувену филмску сцену Фелинија у којој Анита Екберг позива Марцелла Мастроианнија да уђе у Фонтану Треви? Изграђен од травертина, мермера, гипса, жбуке и метала, ту се одвија ритуал бацања новчића, изражавајући жељу. Мешовити стилови су различити: барокни, неокласични, средњовековни.

Подручје је пуно клубова који анимирају римски ноћни живот. На нивоу хране и вина, римска кухиња се заснива на типичним јелима руралне и сеоске традиције, са једноставним састојцима и јаким укусима. Аматрициана и Царбонара су несумњиво најпознатији. Било би немогуће описати чуда Рима и околине у неколико редова. Из тог разлога, позивамо вас да посетите овај сајт за продају некретнина у Риму и Лазио да бисте искусили један од најлепших градова на свету.

Тражи у Реалигро

 

  рачун Realigro

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
  Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

   Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

   Cет сада Не приказуј поново
  BB