Водич за кућну продавца

Водич за кућне селлерсТхере доста ствари које треба узети у обзир приликом продаје куће. Пре свега, неопходно је имати у виду да на тржишту је управљан од стране цена.

Почетна купци траже добре прилике, али продавци могу добити високе приносе о продаји њихове имовине, ако имају јаку позицију капитала, заиста, они треба да буду у могућности да продају своје некретнине у веома конкурентној цени. Почетна купци су веома фокусиране на цене, дакле, код куће продаваца који морају да продају своју имовину, може да буде обавезан да га прода по ниској цени. Продавци који се налазе у ниским капитала позиција је можда контактирати своју хипотеку предузећа и покушати да направи кратки продају.

Они који продају своје куће, јер је потребно више простора могу сматрати улагањем у адаптацију њиховог дома, а од продаје да се пресели у други дом.

Продаја куће није лако питање. Купци се може повући из продаје чак и након што је направио понуду.

Мудри продаваца и посредника у промету некретнинама да увек подсети купца о предностима и квалитету функција дом понуде како би се избегло кајање "купца", што је сасвим уобичајена међу кући купаца. Они треба да истакне вредности имовине за продају и предности које има, као што су локација и погодности на располагању у неибоурхоод. Значајне депозит је такође ефикасан начин да се одобри обавезу купца да продају.

Продавци и њихови представници требало да раде за одбрану цена имовине. Они треба да сарађују са процењивач приликом успостављања вредност куће за продају. Они треба да се скрене пажња на детаље који потврђују вредност имовине.

Да би се успешно затворити трансакцију, неопходно је да напише услове и потенцијалне пажљиво укључујући специфичне рок за завршетак.

Пре него што маркетинга имовине за продају, то је пожељно да имају за продавца пре инспекције у циљу решавања питања открио преглед пре него што дају извештај купца.

У сваком случају, најважније је да одлучите унапред план комуникације са свим укљученим странама у трансакцији, како би сви фокусирани на трансакције и добити успешну продају.

Back Архива

  • Feed RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB