Ускрс 2010: лоу-цост некретнина за изнајмљивање у Европи

Лов-цост летови и посебне понуде су охрабрујући туристе да оду у иностранство за Ускрс.

Француска, Шпанија, Велика Британија и Италија, као и неколико европских градова, као што су Амстердама, Берлина, Барселоне, Прага и Будимпеште су већина жељене дестинације.

Поред хотела, путници ће наћи широку палету удобне куће за изнајмљивање. Цене за апартман за две особе у Паризу почиње од 50 евра по ноћи, док је цена за вилу за седам госте са приватним базеном је 85 евра / дан. Туристи могу да бирају и околину-фриендли домове - у Француској, Енглеској, Шпанији, Португалу, Ирској и Италији - чији власници су почињени у поштовању окружењу, подржи локалне заједнице и промовисање типичних производа. Оне могу изнајмити мали стан за две особе за 270-380/веек у Хемпширу, или у двокреветној соби за 50 евра / ноћ у еколошки "Посада" у Астуриас (Шпанија).

У Италији постоје одлични попусте за туристе који су књигу њиховог боравка у кући за издавање до краја марта. Тренто Алто Адиге је водећа дестинација за Ускршње празнике. Бедсит у центру Цорвара - у непосредној близини скијалишта - кошта 50 евра / дан, док је цена за две-роомед стан у "Баита - Алпине уточиште - може да кошта 140 евра, а цена за малу средину -фринедли планинска шест госте је 35 евра по особи.

Тоскана је још једна идеална дестинација за одмор и нуди широк спектар некретнина за изнајмљивање: апартмани камен са терасом на првом спрату, Куће на селу са базеном, из 18. века лов вила окружена црнике храстова и чемпреса.

Тоскана је један од најтраженијих-након улагања дестинација у Италији, захваљујући лепоти своје ваљања села и културно богатство. Иностране инвеститоре заинтересоване за куповину руралним својства како би их претворити у куће за одмор. Тоскана пружа опуштајућу атмосферу за туристе, веекендерс и трипперс дана. То домаћини очаравајуће градова и општина да се похвали изузетног уметничког и културног наслеђа. Постоје шармантан миомирисан виноградима и нежна ваљање села, као и фасцинантна кобалт мора у региону. Шест места - као што су стари град Фиренца и Сијена су укључене у листу светске културне баштине УНЕСЦО-а. Семплицементе вацанзе нуди одличне могућности за одмор за изнајмљивање у Тоскана.

Апулија је постао драги одмор и реалне инвестиције некретнине одредиште. Иностранство купци бирају Апулија и Саленто за куповину други дом да га користе као свој одмор, да се купи-то-лет инвестиције у региону или да је трансформише у објекат туристички смештај.

У Апулији и Саленто је могуће изнајмити руралним својства камена, историјске резиденције, реновиран 18. века "Трули" окружен маслињацима и запањујуће лепоте, лепе викендице у селу шарене и виле са погледом на иненађујуће кристално чистим морем.

Исцхиа и Тиррениан мора, Порто Ротондо на Сардинији, Асизију и Сполета у мирном региону Умбрија - зелено срце Италије - је атрактивна места за провести Ускрс и летовање или само недељу-крај.

Такође је могуће да остану у иностранству - не само на Ускрс - потпуно бесплатно приступања мрежи која промовише размену некретнина за одмор.

Последњи али не мање важно, може се одабрати веома необичне врсте смештаја. У Француској - у Прованса - да ли је могуће да остану у типичном монголски "иурта" за 25 евра / ноћ, или у облику коцке кући са транспарентним плафон за 90 евра / ноћ за две особе.

Back Архива

  • Feed RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB