Атлантида: ново чудо Дубаија

Дубаи је непрестан изненађење. Милиони туриста посети сваке године Емирате, будући да су привучени невероватне погодности које она пружа. Број туристи стижу у Емирате се очекује да настави повећање у наредних неколико година.

Атлантида је ново чудо Дубаија. То је висока класа хотела инспирисало да мит о Атлантиди, легендарном острву које - према причи рекао Платон - потонуо у океан.

Овај архитектонски чудите је изграђен на вештачком највеће острво у облику палме икада саграђен у свету: Палм Јумеира. Градња седам звездица хотел - да функције две куле повезана лука - цена је 1,5 милијарди долара. Она је подигнута на 113-јутро области. Он је 1539 пространих соба, 17 ресторана, неколико барова и салона, упмаркет бутици и пуно слободног капацитета, укључујући простор за игру деце, плаза и Акуавентуре - вода забавни парк, са веома високе слајдове намењена легендарног урона.

166 арапском стилу апартмана превиде плаве воде арапског залива, али то није све! Атлантида пружа запањујуће погледе на мору превише! Постоји велики акваријум под водом хотела - који хостује више од 65000 мору бића међу којима је кит ајкула - и неке собе превиде морског дна.

Мост Суите боттонхоле цвет Атлантиде. То је 900 м² пакет коштао 18500 евра по ноћи. "Нормална" собе, уместо цене око 300 евра по ноћи.

Back Архива

  • Feed RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB